Borg
We-are-the-Borg-Voyager-themed-star-trek-voyager-10641260-2560-1600

Borg

BORG
Specia BORG a pătruns în staţia ta spaţială, e inutil să te opui. Singura ta speranţă este că vor veni întăriri, înainte ca specia BORG să asimileze toţi membrii grupului de Trekkies.
Echipa Trekkies va începe misiunea din teren, pregătindu-se să respingă atacul intruşilor BORG. Aceştia din urmă vor porni din depozitul de arme.
Trekkies vor începe cu un minim de 6 vieţi. De fiecare dată când un trekkie este împuşcat, pierde o viaţă. Când rămâne fără vieţi, îşi schimbă culoarea, fiind asimilat de trupele BORG.
Echipei de Trekkies le este pusă la dispoziţie o trusă medicală. Aceasta poate fi folosită o singură dată de un Trekkie pentru a-şi redobândi vieţile, deci trebuie folosită cu chibzuinţă.
BORG sunt dezactivaţi de fiecare dată când sunt împuşcaţi, dar au un număr nelimitat de vieţi. Aşadar, ei nu pot fi eliminaţi din joc.
În cazul în care toţi Trekkies sunt asimilaţi de trupele BORG, aceştia din urmă câştigă. În schimb, dacă BORG nu reuşesc să asimileze toţi Trekkies în 15 minute, atunci Trekkies rămaşi ies învingători. Dacă toţi Trekkies sunt asimilaţi, câştigătorul jocului este cel care a fost asimilat ultimul, indiferent de punctaj.
Dacă un Trekkie sau un BORG îşi împuşcă mai mult de 5 coechipieri, este eliminat din echipă.
Ţintele şi Navigatorul/Gardianul nu sunt active pe parcursul acestei misiuni.
Acţiune Puncte
Împuşcarea unui adversar 100
Împuşcarea unui coechipier -100
Dacă îţi împuşti un coechipier, acesta va pierde vieţi iar tu vei pierde puncte. Nu uita: punctele nu sunt importante. Tot ce contează este să supravieţuieşti.

Rezervă un loc în arenă acum!