CE ESTE LASER FORCE

613a7efb-08dd-42bc-8641-a7c9cb0e4d59_image_jpeg

LaserForce este un joc captivant, care le permite participanților să fie eroi, așa cum și-au dorit dintotdeauna, într-un mediu sigur. Utilizând arme cu laser (complet inofensive), jucătorii se luptă unii cu alții, dar și cu extraterestrul nostru controlat cu ajutorul computerului, totul într-un spațiu interactiv, futuristic, cu efecte vizuale deosebite, care te va întâmpină cu vârtejuri de fum și o mulțime de jocuri de lumini dându-ți impresia ca te afli pe platoul de filmare Star Wars.

Coloana sonora îți va tăia suflarea, spectaculosul show de lumini combinat cu excentricele raze laser fac din Laserforce o experiență minunată ce nu o vei uita. LaserForce se joaca în echipe sau individual. Pe arena noastră se pot juca concomitent 12 jucători. Echipați cu costume de luptă iluminate și dotați cu arme laser, jucătorii se ascund și se strecoară prin labirintul nostru tematic, eliminându-și adversarii. LaserForce este cel mai avansat sistem de jocuri cu laser controlate de computer, oferind o distracție pe cinste tuturor participanților, indiferent de vârsta sau experiența acestora.

LaserForce este distractiv atât pentru o ieșire cu familia, cât și pentru o aniversare, un eveniment corporatist sau o simplă întâlnire între prieteni.

Cafeneaua LaserForce are o capacitate generoasă de până la 50 de persoane. Între două meciuri de laser tag iți stau la dispoziție jocul de biliard, fotbal de masa, jocuri kinetice X-Box, console Play Station, sistemul performant de karaoke etc.

Vino la Laserforce (laser tag) în Tîrgu Mureș în complexul Weekend!

Dacă vrei să afli mai multe, vino
să îți facem o demonstrație!