Death Match (Quake)
quake_4_game_wallpaper

Death Match (Quake)

Obiective:
Jucătorii luptă împotriva adversarilor, adunând cât mai multe Arme şi Puteri Speciale, pentru a-şi îmbunătăţi puterea şi a câştiga jocul prin realizarea unui punctaj cât mai mare.
Există trei versiuni ale acestei misiuni: individuală, pe echipe şi pe parteneri.
Energie:
Toţi jucătorii încep misiunea având energie 100% şi o puşcă simplă. Un jucător pierde energie de fiecare dată când este împuşcat. Când nivelul ajunge la zero, este dezactivat pentru 10 secunde, pierzând, în acelaşi timp, armele şi puterile speciale acumulate.
Dacă un jucător are mai puţin de 100% energie, luminile de pe costum slăbesc în intensitate. Cu cât un jucător are mai puţină energie, cu atât luminile sunt mai slabe.
În timp, jucătorii îşi recapătă energia, dacă nu împuşcă. Sunt anunţaţi sonor, printr-un bip, când energia a atins nivelul maxim.
Arme şi Puteri Speciale:
Pentru a-şi mări şansele de supravieţuire, un jucător poate intra în posesia unor Arme sau a unor Puteri Speciale, care apar în mod aleator la oricare dintre ţinte şi care pot fi luate prin tragerea a două focuri asupra ţintei. Odată ce un jucător a luat o Armă sau o Putere Specială de la o ţintă, nu poate lua o alta din acelaşi loc decât după 20 de secunde. Până atunci, poate lua o Armă sau o Putere Specială de la o altă ţintă. Orice jucător poate lua Arme şi Puteri Speciale de la orice ţintă din teren.
Pentru a afla ce Armă sau Putere Specială este disponibilă la o anumită ţintă, un jucător trebuie să tragă un foc asupra acesteia. În acel moment, va fi anunţat prin difuzorul costumului său ce opţiune este disponibilă la ţinta respectivă. Este nevoie să mai tragă apoi un foc pentru a intra în posesia Armei sau Puterii Speciale.
Pentru o descriere completă a Armelor şi Puterilor Speciale, vezi secţiunea de mai jos.
Un jucător poate lua oricâte Arme şi Puteri Speciale, însă există o limită de 100 de puncte de armură, 250 de energie şi 1 rună.
Armament:

Untitled

Rune:

Runele sunt puteri speciale avansate, fiind disponibile doar în Death Match 3. Există 4 rune, fiecare cu puteri diferite. Odată ce un jucător ia o rună, o păstrează până când este dezactivat. Există câte o singură ună de fiecare tip, aşadar pot fi dificil de obţinut. Cea mai bună cale de a intra în posesia unei rune este de a împuşca un adversar care are una. Pe lângă puncte, jucătorul primeşte şi runa adversarului. Jucătorii pot avea o singură rună odată, deci nu pot lua o rună dacă au deja una.

Untitled

Punctaj:

De fiecare dată când un jucător dezactivează un adversar, primeşte un punct.
Jucătorii sunt clasaţi pe baza punctelor acumulate.
Jucătorii dezactivaţi pot fi împuşcaţi în mod repetat. În acest mod nu se pot obţine însă puncte şi sunt dezactivaţi doar pentru 4 secunde. Acest lucru poate fi făcut de un număr limitat de ori.
Împuşcarea coechipierilor îţi provoacă ţie daune! Te poţi dezactiva singur dacă nu eşti atent.
Când un jucător este ţintit cu lansatorul de rachete, acesta nu primeşte avertisment sonor. O rachetă ratată este considerată o ratare parţială, provocând daună parţială ţintei (aproximativ jumătate din dauna produsă de o rachetă normală).
Acţiune Puncte
Împuşcarea adversarului 1
Împuşcara coechipierului/sinelui -1

Rezervă un loc în arenă acum!