Capturarea steagului
imagesctf

Capturarea steagului

 

În versiunea simplă a jocului, baza fiecărei echipe joacă şi rolul steagului său. Echipa trebuie să îşi apere steagul de inamici, încercând, în acelaşi timp, să captureze steagul adversarilor.
În versiunea pentru echipe multiple, poţi captura steaguri de la mai multe baze şi poţi fura steagurile adversarilor de la alţi jucători ce le poartă.
În versiunea pentru echipe neutre, poţi captura doar steagul bazei neutre, însă îl poţi fura şi de la adversari care îl poartă.
Pentru a captura steagul:
1. Împuşcă de 3 ori baza inamică. Astfel ridici steagul, luminile de pe costumul tău aprinzându-se pentru a arăta că tu porţi steagul adversarilor.
2. Întoarce-te la baza ta, fără a fi împuşcat.
3. Împuşcă baza echipei proprii de 3 ori. Asta va duce la capturarea steagului inamic şi fiecare membru al echipei tale va primi câte 100 de puncte.
Pentru a opri un adversar care poartă steagul echipei tale, trebuie doar să îl împuşti. Astfel, steagul tău ajunge automat înapoi la bază.
În versiunile pentru echipe multiple sau neutre, poţi fura steaguri de la alţi jucători, împuşcându-i atunci când poartă un steag. Nu poţi fura însă steagul echipei tale.
Poţi pune steagul inamic la baza ta doar dacă steagul echipei tale este acolo. Dacă adversarii ţi-au capturat steagul, echipa ta trebuie să împuşte purtătorul acestuia, pentru a returna steagul la bază.
Când un jucător este împuşcat, este dezactivat pentru 6 secunde. Totuşi, el poate fi împuşcat din nou de către orice jucător după 5 secunde, însă asta nu îi prelungeşte perioada de dezactivare.
Jucătorilor nu le este permis să se fugărească unii pe alţii, chiar dacă sunt dezactivaţi.
Jucătorii nu au voie să blocheze sau sau obstrucţioneze căile de acces sau ţintele (bazele).
Durata misiunii: 10 minute
Niveluri de îndemânare: Toţi jucătorii se află la acelaşi nivel de îndemânare. Nu există puteri speciale.
Navigatorul/Gardianul nu participă la joc.
Ţintele din teren nu sunt active.
Punctaj:
Împuşcarea unui adversar 1 frag
Împuşcarea echipei proprii -1 frag + auto-dezactivare
Returnarea steagului propriu 1 frag
Capturarea unui steag câte 100 de puncte pentru fiecare membru al echipei + 10 fraguri.

Rezervă un loc în arenă acum!